Zaščita pred polži StopSnails – brez polžev v vrtu

Ste že doživeli tisti občutek obupa, ko ste ugotovili, da so rdeče rjava sluzasta bitja čez noč pojedla vašo ljubeče gojeno mlado solato ali drugo zelenjavo?

Kaj vse ste storili, da bi se jih znebili?

Pasti s pivom, kemična razpršila, strupena hrana za polže…vendar nič ni zagotovo pomagalo. Sluzasti polži se samo vračajo in vso vaše trdo delo in ljubezen, ki ste ga vložili v vrt, je uničeno.

Pasti s pivom le redko ujamejo vse polže, ne dišijo prijetno in tudi na pogled niso lepe. Pri kemičnih razpršilcih morate upoštevati, da lahko mrtve polže pojedo druge živali in zato poginejo, torej so razpršila vse prej kot ekološka in niso najboljši način za reševanje vašega vrta pred polži . Pobiranje polžev pa zahteva strogo disciplino. Sluzasta bitja vas držijo na nogah – pozabite nanje le enkrat in takoj se nahranijo z vašimi mladimi rastlinami …

Naš zelenjavni vrt je bil raj za polže, zato smo se odločili, da zgradimo električno ograjo, da polžem preprečimo vstop. Zaščita pred polži StopSnails deluje tako dobro, da smo se odločili deliti StopSnails z vami.

Zaščita pred polži StopSnails okoli visoke grede

Zaščita pred polži StopSnails okoli vrta

Naj polži gredo k sosedu !

Kako deluje ograja proti polžem StopSnails?

Ograja proti polžem StopSnails je rešitev, ki ni le okolju prijazna, ampak je tudi izjemno učinkovita v primerjavi z drugimi omenjenimi razpoložljivimi metodami. Našo ograjo napaja 9V baterija, ki v rednih časovnih presledkih oddaja šibek električni signal,  kar zadostuje za boj proti polžem, hkrati pa je popolnoma varna  za druge živali in ljudi.

V elektronski škatlici je vgrajeno elektronsko vezje, ki stalno napaja žice z 9 volti, hkrati pa v rednih časovnih presledkih pošilja poseben visoko frekvenčni signal, ki je še posebej neugoden za polže. V škatlico je vgrajena tudi  LED žarnica, ki nam signalizira, da naprava deluje. Ko se baterija sprazni na kritično napetost, žarnica ugasne, naprava pa še vedno varuje pred prehodom polžev vsaj 14 dni. Vendar priporočamo, da baterijo zamenjate takoj, ko opazite, da lučka ne gori več.

POMEMBNO!

Vrtni lazarji odlagajo jajčece v kupčke v vlažne špranje v zemlji, da laže prezimijo. Če pri obdelavi gredic naletimo nanje, jih moramo uničiti, da se iz njih splomladi ne razvijejo novi. Res je, da v kolikor nismo uničili vseh jajčec, se bodo polži pojavili v vrtu in jih je potrebno ročno odstranit iz vrta, novi pa zagotovo ne bodo prilezli v vrt po zaslugi ograje StopSnails. Preizkusite! Ograja STOPSNAILS 100 % DELUJE

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom ograje proti polžem StopSnails, ki se zavedajo, da so polži pomembni za zdrav in uravnotežen ekosistem. So hrana za druge živali in pomagajo razgrajevati organsko snov.

Ohranjajte jih žive , toda zunaj vašega zelenjavnega vrta.

StopSnails je vrtnarski varuh, ki ščiti vaše rastline v visokih gredah ali na vrtu 24ur na dan brez uporabe kemikalij.

CENIK OGRAJE PROTI POLŽEM STOPSNAILS

StopSnails 6 m 37,40 €

StopSnails 18 m 43,60 €

StopSnails 30 m 49,90 €

Smo tudi na policah Bauhausa 🙂
Pakiranje