Podjetje Konik d.o.o. se nahaja v Trobljah pri Slovenj Gradcu. Glavna dejavnost podjetja je že 30 let trgovina na debelo in drobno s tehničnim blagom.
Poslujemo z namenom, da z odličnostjo izpolnjujemo zahteve kupcev.

Svojim kupcem omogočamo nakup kakovostnega blaga iz prodajnega programa tuš kabin Konik, kopalniških omaric, sanitarne keramike, zaščitnih rokavic, elektro in vodovodnega materiala, materiala za vzdrževanje industrijskih objektov in naprav, bele tehnike, akustike in vodnih filtrov na vstopu v objekt, filtre za pitno vodo, filtre proti vodnemu kamnu, individualno svetovanje na domu in testiranje vode. Naše tuš kabine so v samem vrhu med tovrstnimi izdelki. Pri tem igra glavno vlogo kvalitetno steklo in sodobni materiali drugih delov tuš kabine.

Zakaj in kdaj StopSnails?

Po 30ih letih uspešnega delovanja na območju Slovenije in tudi zunaj naših meja, nam je na pot prišel nov izziv. V prostem času se radi ukvarjamo z vrtnarjenjem in naš zelenjavni vrt je bil raj za polže. Bili smo obupani, ko smo opazili, da so ta sluzasta rdeče-rjava bitja čez noč pojedla našo mlado solato.

Naš zelenjavni vrt je postal raj za polže. Prišli so, ne da bi koga vprašali in začeli jesti našo zelenjavo. Bili smo obupani, ko smo opazili, da so ta sluzasta rdeče-rjava bitja čez noč pojedla našo mlado solato. Dan in noč smo iskali rešitve, kako se jih znebiti a jih ne ubiti.

Pasti s pivom, kemična razpršila, strupena hrana za polže…vendar nič ni zagotovo pomagalo. Sluzasti polži so se samo vračali in vso naše trdo delo in ljubezen, ki smo ga vložili v vrt, je bilo uničeno. Pasti s pivom so le redko ujela vse polže, niso dišala prijetno in tudi na pogled niso lepa. Pri kemičnih razpršilcih smo upoštevali, da lahko mrtve polže pojedo druge živali in zato poginejo, torej so razpršila vse prej kot ekološka in niso najboljši način za reševanje vrta pred polži . Pobiranje polžev pa je zahtevalo strogo disciplino. 

Dan in noč smo iskali rešitve, kako se jih znebiti, a jih ne ubiti. Pomislili smo: “Je to res tako težko?” Internet nam ni ponudil ničesar, kar bi zagotovo delovalo.

Želeli smo si vrt brez polžev, zato smo se odločili, da zgradimo ograjo, da polžem preprečimo vstop.

Ograja proti polžem StopSnails deluje tako dobro, da smo se odločili deliti StopSnails z vami.

Naj bo tudi vaš vrt brez polžev z ograjo StopSnails Naj polži gredo k sosedu!

Vrt brez polžev StopSnails